Μετάβαση στο περιεχόμενο

Bon marché homme

Κομψό, διαχρονικό και σύγχρονο: ανακαλύψτε τον κόσμο του Yves Salomon με τους παθιασμένους πρεσβευτές μας.Οι ομάδες των ειδικών μας είναι σε ετοιμότητα για να σας προσφέρουν εξατομικευμένες, προσεγμένες υπηρεσίες.Οι εκπρόσωποί μας θα χαρούν να σας καθοδηγήσουν και να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τα τελευταία προϊόντα YVES SALOMON . Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα σε ένα από τα καταστήματά μας, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία αγορών και να ανακαλύψετε όλα όσα έχει να προσφέρει YVES SALOMON .

YVES SALOMON HOMME

Le bon marché rive gauche

24 rue de Sèvres

75007 ΠΑΡΙΣΙ, Γαλλία

Όροφος -1: Τμήμα Ανδρών

Δευτέρα έως Σάββατο: 10:00 έως 20:00
Κυριακή: 11:00 έως 20:00

+33 (0)1 42 84 05 35

lebonmarchehomme@yves-salomon.fr


Κλείστε ένα ραντεβού με έναν ειδικό σύμβουλο και οργανώστε την επίσκεψή σας σε ένα από τα καταστήματά μας για να ανακαλύψετε τις αποκλειστικές υπηρεσίες και τις εμπειρίες μας, καθώς και τις συλλογές μας.

Σας συνιστούμε να αποθηκεύετε τη γούνα Yves Salomon σε ψυγείο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να διατηρήσετε την ποιότητα του κομματιού σας.

Κλείστε ένα ραντεβού με το Atelier μας για μια απόλυτη εμπειρία.
Ανακαλύψτε την αποκλειστική μας υπηρεσία για τη δημιουργία κομματιών κατά παραγγελία ή τη μεταμόρφωση vintage γούνας.

Μια τυπική υπηρεσία αφής προσφέρεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους μετά την αγορά σας, για να προσαρμόσετε το εξάρτημά σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.