Μετάβαση στο περιεχόμενο

Harrods

Κομψό, διαχρονικό και σύγχρονο: ανακαλύψτε τον κόσμο του Yves Salomon με τους παθιασμένους πρεσβευτές μας.Οι ομάδες των ειδικών μας είναι στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουν εξατομικευμένες και προσεγμένες υπηρεσίες.Οι εκπρόσωποί μας θα χαρούν να σας καθοδηγήσουν και να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τα τελευταία νέα προϊόντα του Οίκου. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα σε ένα από τα καταστήματά μας, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία αγορών και να ανακαλύψετε όλα όσα έχει να προσφέρει YVES SALOMON .

YVES SALOMON

HARRODS

87-137 Brompton Road
Knightsbridge sw1x7xl Λονδίνο, royaume uni

Δευτέρα έως Σάββατο: 10:00 π.μ. έως 9:00 μ.μ
Κυριακή: 11:30 π.μ. έως 6:00 μ.μ

+44 (0) 7876 054261

harrods@yves-salomon.fr


Κλείστε ένα ραντεβού με έναν ειδικό σύμβουλο και προγραμματίστε την επίσκεψή σας σε μια από τις μπουτίκ μας για να ανακαλύψετε τις αποκλειστικές υπηρεσίες, τις εμπειρίες και τις συλλογές μας.

Σας συμβουλεύουμε να βάλετε τη γούνα Yves Salomon σε ψυγείο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να διατηρήσετε την ποιότητα του κομματιού σας.

Κλείστε ένα ραντεβού με το εργαστήριό μας για μια απόλυτη εμπειρία.
Ανακαλύψτε την αποκλειστική μας υπηρεσία δημιουργίας κομματιών κατά παραγγελία ή μεταμόρφωσης vintage γούνας.

Μια τυπική υπηρεσία αφής προσφέρεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους μετά την αγορά σας για να προσαρμόσετε το κομμάτι σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.