Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπό μας, επιβεβαιώνετε ότι αποδέχεστε τους παρόντες Όρους Χρήσης και ότι συμφωνείτε να συμμορφωθείτε με αυτούς.

Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους Χρήσης, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπό μας.

Έχετε επιλέξει να επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα στην Ευρώπη (την αγγλική έκδοση του γαλλικού ιστότοπου) για να αγοράσετε τα προϊόντα μας. Κατά συνέπεια, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής σας, η χρήση της Ιστοσελίδας από εσάς πραγματοποιείται στη Γαλλία και θα διέπεται από τους παρόντες Όρους Χρήσης και τους νόμους της Γαλλίας. 

Μας αρέσει επίσης να αλληλεπιδρούμε μαζί σας σε ιστότοπους τρίτων όπου δημοσιεύουμε περιεχόμενο ή προσκαλούμε τα σχόλιά σας, όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram και το YouTube ("Ιστότοποι τρίτων"). Δεν ελέγχουμε αυτούς τους Ιστότοπους Τρίτων και οι παρόντες Όροι Χρήσης δεν ισχύουν για εταιρείες που δεν κατέχει ή δεν ελέγχει Yves Salomon Fourrure ή για ενέργειες ατόμων που Yves Salomon Fourrure δεν απασχολεί ή δεν διαχειρίζεται. Θα πρέπει πάντα να ελέγχετε τους όρους χρήσης που δημοσιεύονται σε ιστότοπους τρίτων.

Yves Salomon Fourrure χρησιμοποιεί ασφαλή επίπεδα υποδοχής ("SSL"), το πρότυπο του κλάδου για τη μεταφορά πληροφοριών για την επεξεργασία των παραγγελιών σας.

Πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς

Πληροφορίες που μας δίνετε.
Μπορείτε να μας δώσετε πληροφορίες για εσάς συμπληρώνοντας φόρμες στον Ιστότοπό μας ή επικοινωνώντας μαζί μας μέσω τηλεφώνου, e-mail ή με άλλο τρόπο. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που παρέχετε όταν εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπό μας (το οποίο πρέπει να κάνετε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες που προσφέρουμε), να εγγραφείτε στις υπηρεσίες μας ή να κάνετε μια παραγγελία στον Ιστότοπό μας. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση e-mail και τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σας (εάν θέλετε να κάνετε μια παραγγελία στον Ιστότοπό μας). Όταν εγγραφείτε σε εμάς, μπορείτε να δείτε τα προσωπικά σας στοιχεία στο "Ο λογαριασμός μου". Μπορείτε να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στο "Ο λογαριασμός μου" για να τροποποιήσετε τυχόν προσωπικά στοιχεία, για παράδειγμα εάν αλλάξετε τη διεύθυνσή σας. Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, απλώς κάντε κλικ στον σύνδεσμο «ξεχασμένος κωδικός πρόσβασης» στη σελίδα εγγραφής ή σύνδεσης και ένα e-mail που περιέχει τον αποκρυπτογραφημένο κωδικό πρόσβασής σας θα σταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχατε αρχικά δηλώσει.

Πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς. 
Σε σχέση με κάθε επίσκεψή σας στον Ιστότοπό μας, ενδέχεται να συλλέξουμε αυτόματα τις ακόλουθες πληροφορίες: 
- τεχνικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP) που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο Διαδίκτυο, τα στοιχεία σύνδεσής σας, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τη ρύθμιση ζώνης ώρας, τους τύπους και τις εκδόσεις προσθηκών του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα και την πλατφόρμα. και
- πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους ροής κλικ των Uniform Resource Locators (URL) προς, μέσω και από τον Ιστότοπό μας (συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας και της ώρας), των προϊόντων που προβάλατε ή αναζητήσατε, χρόνους απόκρισης σελίδας, σφαλμάτων λήψης, διάρκεια επισκέψεων σε ορισμένες σελίδες, πληροφορίες αλληλεπίδρασης σελίδας (όπως κύλιση, κλικ και μετακίνηση του ποντικιού), μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση από τη σελίδα και οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνου που χρησιμοποιείται για την κλήση του αριθμού εξυπηρέτησης πελατών μας.

Πληροφορίες που λαμβάνουμε από άλλες πηγές. 
Ενδέχεται να λάβουμε πληροφορίες για εσάς εάν χρησιμοποιείτε οποιονδήποτε από τους άλλους ιστότοπους που διαχειριζόμαστε (ή οποιοδήποτε μέλος ή εμπορικό σήμα εντός του ομίλου μας) ή άλλες υπηρεσίες που παρέχουμε. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας έχουμε ενημερώσει όταν συλλέξαμε αυτά τα δεδομένα ότι ενδέχεται να κοινοποιηθούν εσωτερικά και να συνδυαστούν με δεδομένα που συλλέγονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Συνεργαζόμαστε επίσης στενά με τρίτα μέρη (συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, επιχειρηματικών εταίρων, υπεργολάβων σε τεχνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες πληρωμής και παράδοσης, διαφημιστικά δίκτυα, παρόχους αναλυτικών στοιχείων, παρόχους πληροφοριών αναζήτησης και εταιρείες αναφοράς πιστώσεων) και ενδέχεται να λάβουμε πληροφορίες για εσάς από τους.

Μπισκότα

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να σας διακρίνει από άλλους χρήστες του ιστότοπού μας. Αυτό μας βοηθά να σας παρέχουμε μια καλή εμπειρία όταν περιηγείστε στον Ιστότοπό μας και επίσης μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον Ιστότοπό μας. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τους σκοπούς για τους οποίους τα χρησιμοποιούμε, ανατρέξτε στην πολιτική μας για τα cookies.

Χρήση των πληροφοριών

Χρησιμοποιούμε πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς με τους ακόλουθους τρόπους:

Πληροφορίες που μας δίνετε. 
Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες σε σχέση με:

(α) Διαχείριση του ιστότοπού μας και εκτέλεση της σύμβασής μας μαζί σας: Οι πληροφορίες που μας δίνετε είναι απαραίτητες για να μπορέσουμε να 
- εκπλήρωση της παραγγελίας σας (συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης της παραγγελίας σας και της επικοινωνίας μαζί σας εάν υπάρχει οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με την εκπλήρωση της παραγγελίας σας). 
- για να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας παραδίδεται σωστά, 
- για τη διατήρηση του λογαριασμού σας 
- λογιστική, τιμολόγηση, υποβολή εκθέσεων και έλεγχος· 
- πιστωτικός έλεγχος ή έλεγχος
- έλεγχος ταυτότητας και ταυτότητας· 
- επαλήθευση και έλεγχος πίστωσης, χρέωσης ή άλλης πληρωμής· 
- συλλογή χρέους; 
- ασφάλεια, ασφάλεια, υγεία, εκπαίδευση, νομικούς και διοικητικούς σκοπούς.

(β) Παροχή εξυπηρέτησης πελατών για την επιδίωξη του έννομου συμφέροντός μας ως λιανοπωλητής: Ζητάμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, όπως τη διεύθυνση e-mail και τον αριθμό τηλεφώνου σας και τα στοιχεία παραγγελίας, για να μπορέσουμε να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με τη χρήση του Ιστότοπού μας. για να σας ειδοποιήσει σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας σας και άλλες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, όπως η αναγνώριση των απαιτήσεών σας και των προτιμήσεων αγορών. Για να παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για στατιστική ανάλυση και ανάλυση αγοράς. περιπτωσιολογικές μελέτες, έρευνα και ανάπτυξη από εμάς ή από τρίτο μέρος που ορίζουμε ως υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων, αλλά με αυτόν τον τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα θα παραμείνουν ανώνυμα για τη χρήση τους από αυτά τα μέρη. Δεν θα λάβουν το όνομα, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας.

(γ) Άμεσο μάρκετινγκ: για να βελτιώσουμε την εμπειρία αγορών σας μαζί μας, θέλουμε να σας κρατάμε ενήμερους για τα πιο πρόσφατα προϊόντα, τις προωθητικές προσφορές και τις εκδηλώσεις μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με υλικό μάρκετινγκ μόνο εάν έχετε συναινέσει σε αυτό και μόνο μέσω των μεθόδων στις οποίες έχετε συναινέσει (π.χ.: ηλεκτρονικά μέσα (email ή κείμενο)/ταχυδρομείο/τηλέφωνο). Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που παρέχετε και τις πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς για να δημιουργήσουμε μια εικόνα των ενδιαφερόντων σας, ώστε να μπορούμε να προσαρμόσουμε τις επικοινωνίες μας σε εσάς για να διασφαλίσουμε ότι είναι σχετικές και σας ενδιαφέρουν και έτσι ώστε όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας να μπορούμε προσαρμόστε την εμπειρία σας έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο να ψωνίσετε μαζί μας.
Εξαίρεση από το άμεσο μάρκετινγκ: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας πείτε να μην σας στέλνουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ 
- μέσω email κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο απεγγραφής στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ που λαμβάνετε από εμάς, ή 
- με SMS ακολουθώντας τις οδηγίες "STOP" που παρέχονται με το μήνυμα ή 
- ταχυδρομικά ακολουθώντας τις οδηγίες που ενδέχεται να περιλαμβάνονται σε μια συγκεκριμένη προσφορά. Εάν έχετε εγγραφεί σε εμάς, μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε από τη λήψη ταχυδρομικών μηνυμάτων από εμάς, κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό σας και τροποποιώντας τις προτιμήσεις σας.

(δ) Η υπηρεσία μας: Για να σας ειδοποιήσουμε για αλλαγές στην υπηρεσία μας.

(ε) Ο ιστότοπός μας: Για να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο από τον Ιστότοπό μας παρουσιάζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για εσάς και τον υπολογιστή σας, και έτσι ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας από τη χρήση του Ιστότοπού μας.

Πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς. 
Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες σε σχέση με:

(α) Διαχείριση του ιστότοπού μας: Για τη διαχείριση του ιστότοπού μας και για εσωτερικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των σκοπών αντιμετώπισης προβλημάτων, ανάλυσης δεδομένων, δοκιμών, έρευνας, στατιστικών και ερευνών. Ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες από επισκέπτες στον ιστότοπό μας και να τις αναλύσουμε για να δημιουργήσουμε μια εικόνα του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Αυτό μας βοηθά να βελτιώσουμε την υπηρεσία που σας προσφέρουμε.

(β) Βελτίωση ιστότοπου: Για να βελτιώσουμε τον Ιστότοπό μας για να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο παρουσιάζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για εσάς και τον υπολογιστή σας.

(γ) Παροχή εξυπηρέτησης πελατών για την επιδίωξη του έννομου συμφέροντος μας ως λιανοπωλητής: Οι πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς θα μας επιτρέψουν να 
- σας επιτρέπουν να συμμετέχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της υπηρεσίας μας όταν το επιλέξετε. 
- επιτρέψτε μας να μετρήσουμε ή να κατανοήσουμε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης που προσφέρουμε σε εσάς και σε άλλους. και 
- επιτρέψτε μας να κάνουμε υποδείξεις και συστάσεις σε εσάς και σε άλλους χρήστες του Ιστότοπού μας σχετικά με αγαθά ή υπηρεσίες που μπορεί να ενδιαφέρουν εσάς ή αυτούς, εάν έχετε συμφωνήσει να επικοινωνήσουμε μαζί μας για αυτούς τους σκοπούς.

(δ) Ασφάλεια του ιστότοπού μας: Ως μέρος των προσπαθειών μας να διατηρήσουμε τον Ιστότοπό μας ασφαλή και ασφαλή.

Πληροφορίες που λαμβάνουμε από άλλες πηγές. 
Μπορούμε να συνδυάσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς και τις πληροφορίες που μας παρέχετε με πληροφορίες που λαμβάνουμε από άλλες πηγές. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις συνδυασμένες πληροφορίες για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω (ανάλογα με τους τύπους πληροφοριών που λαμβάνουμε).

Αποκάλυψη των πληροφοριών σας

Κατά καιρούς διατηρούμε τις υπηρεσίες άλλων προσεκτικά επιλεγμένων και παρακολουθούμενων εταιρειών και ιδιωτών για να εκτελούν λειτουργίες για λογαριασμό μας σε σχέση με την επιτυχή λειτουργία και τη συνεχή βελτίωση αυτής της Ιστοσελίδας. Αυτές οι εταιρείες και τα άτομα διορίζονται ως υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων. Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με επιλεγμένα τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων:
- Επιχειρηματικοί εταίροι, προμηθευτές και υπεργολάβοι για την εκτέλεση οποιασδήποτε σύμβασης που συνάπτουμε με αυτούς ή εσάς (π.χ. προκειμένου να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας και να διατηρήσουμε τον λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένης της εξουσιοδότησης και επικύρωσης συναλλαγών με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, την παροχή υπηρεσίες παράδοσης, ανάλυση δεδομένων κ.λπ.). Αυτές οι εταιρείες ή άτομα ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία προκειμένου να εκπληρώσουν τη λειτουργία τους, αλλά δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.
- Διαφημιστές και διαφημιστικά δίκτυα που ορίζουμε για να μας βοηθήσουν και που απαιτούν τα δεδομένα για την επιλογή και την προβολή σχετικών διαφημίσεων για λογαριασμό μας.
- Analytics και πάροχοι μηχανών αναζήτησης που μας βοηθούν στη βελτίωση και τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού μας.

Δεν παρέχουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε άλλες εταιρείες ή άτομα για τους σκοπούς μάρκετινγκ, εκτός εάν έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε πληροφορίες για προϊόντα, προσφορές και υπηρεσίες άλλων εταιρειών.

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε άλλα τρίτα μέρη:
- Σε περίπτωση που πουλήσουμε ή αγοράσουμε οποιαδήποτε επιχείρηση ή περιουσιακά στοιχεία, οπότε ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στον υποψήφιο πωλητή ή αγοραστή αυτής της επιχείρησης ή περιουσιακών στοιχείων.
- Εάν Yves Salomon Fourrure (ή η τελική εταιρεία χαρτοφυλακίου και οι θυγατρικές της, όπως ορίζονται ) ή ουσιαστικά όλα τα περιουσιακά της στοιχεία αποκτηθούν από τρίτο μέρος, τότε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρεί για τους πελάτες του θα είναι ένα από τα μεταβιβαζόμενα περιουσιακά στοιχεία.
- Εάν είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαλύψουμε ή να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με οποιαδήποτε νομική υποχρέωση ή προκειμένου να επιβάλουμε ή να εφαρμόσουμε τους Όρους Χρήσης ή τους Όρους και Προϋποθέσεις διαδικτυακής πώλησης και άλλες συμφωνίες. ή για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλειά μας (ή τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία, την ασφάλεια των πελατών μας ή άλλων). Αυτό περιλαμβάνει την ανταλλαγή πληροφοριών με άλλες εταιρείες και οργανισμούς για σκοπούς προστασίας από απάτη και μείωση του πιστωτικού κινδύνου.

Πού αποθηκεύουμε και επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα σας

Τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς ενδέχεται να μεταφερθούν και να αποθηκευτούν σε προορισμό εκτός της χώρας στην οποία συλλέχθηκαν αρχικά. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μεταφορές εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) (συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ). Ο λόγος αυτής της μεταφοράς είναι ότι ορισμένες από τις λειτουργίες που χρειαζόμαστε διαχείριση για να ολοκληρώσουμε τη σύμβασή μας μαζί σας βρίσκονται εκτός του ΕΟΧ, για παράδειγμα, μπορεί να υποβληθούν σε επεξεργασία από προσωπικό που εργάζεται εκτός του ΕΟΧ και εργάζεται για εμάς ή για έναν των προμηθευτών μας. Αυτό το προσωπικό μπορεί να ασχολείται, μεταξύ άλλων, με την εκπλήρωση της παραγγελίας σας, την επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής σας και την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης. Με την υποβολή των προσωπικών σας δεδομένων συμφωνείτε με αυτήν τη μεταφορά, αποθήκευση ή επεξεργασία. Θα λάβουμε όλα τα εύλογα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και την ισχύουσα νομοθεσία.

5.2 Χρησιμοποιούμε την πιο πρόσφατη ισχυρή τεχνολογία κρυπτογράφησης για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι πληροφορίες συναλλαγών προστατεύονται με τα υψηλότερα πρότυπα. Οι πληροφορίες συναλλαγών περιλαμβάνουν οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, τα προσωπικά σας στοιχεία επικοινωνίας μαζί με άλλα ονόματα και διευθύνσεις που παρέχετε όταν κάνετε μια παραγγελία για παράδοση σε άλλη διεύθυνση και το ιστορικό αγορών σας. Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας πριν εισαγάγετε τα στοιχεία που απαιτούνται για τη διαδικασία παραγγελίας, ο Ιστότοπός μας θα διατηρήσει τα στοιχεία του λογαριασμού σας Yves Salomon Fourrure, όπως το όνομα, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το ιστορικό αγορών σας. Κάθε φορά που συνδέεστε στον λογαριασμό σας στο Yves Salomon Fourrure για να δημιουργήσετε μια νέα παραγγελία, πρέπει να εισάγετε ξανά τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Όπου σας έχουμε δώσει (ή όπου έχετε επιλέξει) έναν κωδικό πρόσβασης που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ορισμένα μέρη του Ιστότοπού μας, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση αυτού του κωδικού πρόσβασης εμπιστευτικό. Σας ζητάμε να μην κοινοποιήσετε έναν κωδικό πρόσβασης με κανέναν.

5.3 Δυστυχώς, η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής. Παρόλο που θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων σας που διαβιβάζονται στον Ιστότοπό μας. οποιαδήποτε μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη. Μόλις λάβουμε τις πληροφορίες σας, θα χρησιμοποιήσουμε αυστηρές διαδικασίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας για να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Δικαιώματα υποκειμένων δεδομένων

Ως υποκείμενο των δεδομένων και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, έχετε το δικαίωμα στα ακόλουθα:
• Δικαίωμα πρόσβασης σε αντίγραφο των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στα προσωπικά τους δεδομένα.
• Δικαίωμα αντίρρησης σε επεξεργασία που είναι πιθανό να προκαλέσει ή να προκαλέσει βλάβη ή αγωνία.
• Δικαίωμα αποτροπής της επεξεργασίας για άμεσο μάρκετινγκ.
• Δικαίωμα αντίρρησης σε αποφάσεις που λαμβάνονται με αυτοματοποιημένα μέσα.
• Δικαίωμα σε ορισμένες περιπτώσεις διόρθωσης, κλειδώματος, διαγραφής ή καταστροφής ανακριβών προσωπικών δεδομένων. και
• Δικαίωμα αξίωσης αποζημίωσης για ζημίες που προκλήθηκαν από παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας.

Διατήρηση και καταστροφή δεδομένων

Αποθηκεύουμε δεδομένα για όσο διάστημα είναι απαραίτητο να παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σε εσάς και σε άλλους και εφόσον υποχρεούμαστε νομικά να το πράξουμε. Οι πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας θα διατηρηθούν έως ότου διαγραφεί ο λογαριασμός σας, εκτός εάν δεν χρειαζόμαστε πλέον τα δεδομένα για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών ή έως ότου πάψουν να υφίστανται οι νομικές απαιτήσεις για τη διατήρησή τους. Όταν δεν χρειαζόμαστε πλέον προσωπικά δεδομένα, τα διαγράφουμε και τα καταστρέφουμε με ασφάλεια.

Ιστότοποι τρίτων

Ο ιστότοπός μας μπορεί, κατά καιρούς, να περιέχει συνδέσμους προς και από τους ιστότοπους των δικτύων συνεργατών, των διαφημιζόμενων και των θυγατρικών μας. Εάν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο προς οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, σημειώστε ότι αυτοί οι ιστότοποι έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου και ότι δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη ή υποχρέωση για αυτές τις πολιτικές. Ελέγξτε αυτές τις πολιτικές προτού υποβάλετε προσωπικά δεδομένα σε αυτούς τους ιστότοπους.

Εξαίρεση μέσω email και SMS

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας πείτε να μην σας στέλνουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ (i) μέσω email κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στα email μάρκετινγκ που λαμβάνετε από εμάς ή (ii) μέσω SMS ακολουθώντας τις οδηγίες "STOP" που παρέχονται με το μήνυμα. Εάν έχετε εγγραφεί σε εμάς, μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε από τη λήψη email μάρκετινγκ ή/και SMS συνδέοντας τον λογαριασμό σας και τροποποιώντας τις προτιμήσεις σας.

Εξαίρεση Ταχυδρομικής Αλληλογραφίας

Μπορείτε να μας ζητήσετε να σταματήσουμε να σας αποστέλλουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ μέσω ταχυδρομείου, ακολουθώντας τις οδηγίες που ενδέχεται να περιλαμβάνονται σε μια συγκεκριμένη προσφορά. Εάν έχετε εγγραφεί σε εμάς, μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε από τη λήψη ταχυδρομικών μηνυμάτων από εμάς, κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό σας και τροποποιώντας τις προτιμήσεις σας.

Πρόσβαση και τροποποίηση των προσωπικών σας δεδομένων

Η ισχύουσα νομοθεσία σάς δίνει το δικαίωμα πρόσβασης σε πληροφορίες που έχετε για εσάς. Το δικαίωμα πρόσβασής σας μπορεί να ασκηθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Θα απαντήσουμε στο αίτημα πρόσβασής σας εντός ενός μηνός, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Με την επιφύλαξη της ισχύουσας νομοθεσίας, έχετε επίσης το δικαίωμα να ενημερώσετε και να διορθώσετε ανακρίβειες στα Προσωπικά σας Δεδομένα και να αποκλειστούν ή να διαγραφούν οι πληροφορίες, ανάλογα με την περίπτωση. Μπορείτε να αλλάξετε τα Προσωπικά Δεδομένα σας μεταβαίνοντας στο "Ο Λογαριασμός μου" ή να ζητήσετε να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα Προσωπικά Δεδομένα σας στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση contact@yves- salomon .fr ή γράφοντάς μας στο Service Client Yves Salomon 3, παραθέστε Paradis 75010 Paris France. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε καταγγελία ή να αποτρέψετε τη χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας για σκοπούς άλλους από αυτούς για τους οποίους συλλέχθηκαν αρχικά, επικοινωνώντας μαζί μας ως το παραπάνω email, ταχυδρομικές διευθύνσεις ή αριθμό τηλεφώνου.

Δικαίωμα διαγραφής

Τα αιτήματα για διαγραφή ή αφαίρεση των Προσωπικών Δεδομένων σας, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που δημοσιεύονται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία ηλεκτρονικά, θα πρέπει να απευθύνονται στη contact@yves-salomon.fr

Δικαίωμα φορητότητας δεδομένων

Εάν επιθυμείτε πρόσβαση σε οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα που μας έχετε παράσχει σε μορφή αναγνώσιμη από μηχανήματα ή εάν θέλετε τα δεδομένα σας να μεταφερθούν απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, παρακαλούμε κατευθύνετε το αίτημά σας στο contact@yves-salomon.fr

Πολιτική διατήρησης

Θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας όχι περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο για την επίτευξη των σκοπών για τους οποίους συλλέχθηκαν ή όχι περισσότερο από όσο προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας

Οποιεσδήποτε αλλαγές ενδέχεται να κάνουμε στην πολιτική απορρήτου μας στο μέλλον θα δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα. Ελέγχετε συχνά για να βλέπετε τυχόν ενημερώσεις ή αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας.

Επικοινωνία

Ερωτήσεις, σχόλια ή αιτήματα σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου είναι ευπρόσδεκτα και θα πρέπει να απευθύνονται στο contact@yves-salomon.com

Εάν πιστεύετε ότι Yves Salomon Fourrure έχει παραβιάσει τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων ("DPA") όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.